056 71 29 66
00

Kan ik een bestelling terugsturen?

U heeft als klant het recht af te zien van de verkoopovereenkomst overeenkomstig de wet van 6 april 2010, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De transportkosten voor het retourneren van deze producten vallen ten laste van de koper. De artikelen worden desgevallend teruggezonden naar ons magazijn, Bruggestraat 252 - 8770 Ingelmunster, België. Als referentiedatum geldt de datum van levering aan huis of afhaling in het afhaalpunt door de klant.

De producten moeten compleet, ongebruikt, ongeopend en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zitten.

Gebruikte of bevuilde goederen, beschadigde of onvolledige artikelen, artikelen waarvan de verpakking is geopend, artikelen die een hygiënisch karakter hebben, zullen in geen geval zullen worden teruggenomen.

Indien de klant gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending, terugbetalen.


Jouw vraag / Antwoord niet gevonden?

Staat jouw vraag of antwoord niet tussen onze veelgestelde vragen? Contacteer ons dan persoonlijk. Bij Kappersmeubilair houden we van een prima klantenservice. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Meer info nodig? Stel uw vraag
Bel ons 056 71 29 66
Salon Ambiance Nelson Sibel Furniture Sibel Efalock AGV HNC UKI J-Line
© 2022 kappersmeubilair - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be