056 71 29 66
00
Nieuwe fashion statements: baard & snor

Nieuwe fashion statements: baard & snor

- Inspiratie & advies

De baard is terug in en de verzorging ervan is een nieuw facet voor de kapper. Mannen houden van mooi getrimde baarden en verwachten steeds vaker een eigen hoek in het kapsalon voor een knip- en scheerbeurt van hun baard en snor al dan niet afgewerkt met een intensieve verzorging. Naar een barbershop gaan is meer dan een snelle knipbeurt, het een vorm van relaxatie. Het relax-moment wordt helemaal compleet dankzij de leren stoelen, retro inrichting, verzorgingsproducten, warme handdoeken, aangepaste muziek en een heerlijk glas gin of whisky. Mannen voelen zich aantrekkelijker met een volle baard maar toch zien we talloze mogelijkheden. Weekendbaard van een paar dagen, lange of korte baard, een sikje, een snor, ... Kortom, mannen hebben heel wat keuze om hun gezichtsbeharing te stylen.

Maar een mooie baard vraagt dezelfde manier van onderhoud als een goed kapsel. Een regelmatige onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat de baard mooi in vorm blijft.  Bij het kiezen van de juiste vorm kan een barbier helpen op basis van jouw gezichtsvorm. Want een rond gezicht vraagt om een andere baardvorm dan een of een hoekig gezicht. Mits de juiste gezichtsbegroeiing kunnen bepaalde gezichtscontouren worden versterkt of afgezwakt.

Een baard of snor kunnen het imago van een man sterk be├»nvloeden. Met de juiste tools in huis kan barbier of kapper deze mannelijke doelgroep bijstaan in hun uitstraling. 

Ontdek heel wat interessant producten in ons gamma. Had je bv .onze Barbers al gezien?

Salon Ambiance Sibel Furniture Luca Rossini Sibel
© 2021 kappersmeubilair - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be