056 71 29 66
00

TONDEO Scheermesjes - 1020 TCR (klein)

Tondeo -

10,00 (excl. btw)

Maak uw keuze

Type
Aantal

De Tondeo TCR Scheermesjes zijn geschikt voor onder andere het Tondeo TM scheermes. Ze zijn geschikt om te snijden en te scheren. Met de Tondeo TCR Scheer mesjes kunt u veilig en nauwkeurig werken.

Materiaal:
De TCR mesjes zijn gemaakt van getemperd roestvrij staal. Ze hebben een drievoudige bewerking ondergaan om de levensduur te optimaliseren. Zo zijn de Tondeo TCR scheermesjes behandeld met chroomnitriet met een teflon laag. Dit bevordert een optimale verplaatsing van het scheermes over de huid. De TCR scheermesjes hebben een verhoogde scherpte.

Korte TCR M-lijn 40 mm van Tondeo.
Verpakking van 10x10 mesjes.
In roestvrij staal.
Gelaagd chroom-platina legering.
Dubbelzijdig..
Gemakkelijk te delen.

Verpakking:
De TCR scheermesjes zijn verpakt per 10 stuks in een hersluitbare verpakking. Maar ze zijn ook verkrijgbaar als overdoos (100 stuks - 10 pakjes a 10 mesjes).

Het plaatsen van het mes:
Ga voor het plaatsen van het scheermesje rustig te werk, neem de tijd. Schuif de messen houder open/ opzij. Verwijder het oude mesje. Breek het nieuwe mesje in de lengte in tweeën in het verpakkingspapier. Gebruik één deel en leg deze in de houder op de puntjes waar de gaatjes in het mes precies op passen. Sluit de houder, schuif deze weer dicht. Het mesje is klaar voor gebruik.

Tondeo TCR: Super Long Life Super Sharp

Meer info nodig? Stel uw vraag
Bel ons 056 71 29 66

Andere interessante producten

Salon Ambience Nelson Sibel Furniture Sibel Efalock AGV HNC J-Line
© 2024 Hair Hub - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be