056 71 29 66
00

Axenia Lab Fluo Kleuring 50 ml

Axenia -

9,85 (excl. btw)

Maak uw keuze

Type
Aantal

Het Fluo Color Ammonia Free- assortiment van Axenia Lab Collection bevat pure reflexpigmenten waarmee u diepe, heldere en duurzame, trendy highlights kunt creëren met een AMMONIAKVRIJe formule.

PRESTATIES
Deze nuances zijn qua intensiteit goed gekalibreerd en kunnen gebleekt haar verkleuren of bijzonder intense resultaten opleveren. Deze kleuren werken alleen op geblondeerd haar en kunnen in sommige gevallen gemengd worden met de traditionele Axenia Lab-kleuren om hun reflexen te versterken. De FLUO COLOR-nuances hebben geen kleurliftend vermogen. Indien gemengd met PLAY FLUO COLOR pigmentverdunner kan het worden omgezet in een groot aantal pasteltinten die tot 8 shampoobeurten meegaan.

DE LIJN
Het Fluo Color Ammonia Free-assortiment is samengesteld uit 6 helderheidsnuances : blauw, groen, violet, fuchsia, roze, goud + PLAY FLUO COLOR- pigmentverdunner om een ​​veelvoud aan pasteltinten te verkrijgen. Tube van 50 ml.

HOE TE GEBRUIKEN
Fluo Color-kleuren kunnen worden gebruikt om natuurlijk of geblondeerd haar te TONNEN, of om de glans van traditionele Axenia LAB-kleuren te INTENSIFICEREN. Indien gemengd met PLAY FLUO COLOR pigmentverdunner kan het worden omgezet in een groot aantal pasteltinten.
Meng 1:1,5 met Oxiderende Emulsie 20 vol.
 

EFFECT TONALISEREND
-MIX: 1:1,5 Fluo Kleurtint+ Oxiderende Emulsie 20 vol
-TOEPASSING: Gebruik een borstel om de mix aan te brengen op geblondeerd of natuurlijk haar, met een kleurniveau van minimaal 9 (Asblond).

BLOOTSTELLINGSTIJD

RESULTAAT

5 minuten

Zachte glans, verminderde kleurduur

10 minuten

Diepe glans, normale kleurduur

15 minuten

Extreem intense glans, normale kleurduur

Meer info nodig? Stel uw vraag
Bel ons 056 71 29 66

Andere interessante producten

Salon Ambience Nelson Sibel Furniture Sibel Efalock AGV HNC J-Line
© 2024 Hair Hub - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be