056 71 29 66
00

AXENIA Ontkleuringspoeder - Compact Xp 500gr

Axenia - COMPACT DECOLORING POWDER

31,95 (excl. btw)

Maak uw keuze

Type
Aantal

KENMERKEN
Bleach XP is het ideale compacte decopoeder voor elke traditionele of trendy oplichtende behandeling. De Dust Free-formule vervluchtigt niet tijdens de bereiding en daardoor blijft de werkomgeving gezond. Het heeft een hoge cosmetische werking dankzij de compenserende werking van het Zea Mays-extract dat het haar herstructureert en herstelt. De blauwachtige kleur van het poeder maakt een goede beoordeling van de verkregen mate van ontkleuring mogelijk, terwijl de heerlijke appelgeur de behandeling aangenamer maakt.

ACTIE
Dust Free Formula compact poeder vervluchtigt niet; het vormt een homogeen en stabiel mengsel dat niet zwelt of druipt. Het bleekt natuurlijk haar gelijkmatig tot 7 tinten. Het is ideaal voor elke applicatietechniek of -methode.

HOE TE GEBRUIKEN
Meng in een kom: Axenia Bleach XP Compact Deco Powder en Axenia LAB Oxidizing Emulsion in 20, 30 of 40 vol. in een mengsel van 1:2 tot een homogene crème ontstaat. De mengverhouding kan worden gevarieerd van minimaal 1:1 tot maximaal 1:2, afhankelijk van de gebruikte werktechnieken en het gewenste resultaat. Aanbrengen op droog, ongewassen haar.

Meer info nodig? Stel uw vraag
Bel ons 056 71 29 66

Andere interessante producten

Salon Ambience Nelson Sibel Furniture Sibel Efalock AGV HNC J-Line
© 2023 Hair Hub - Alle rechten voorbehouden Webdesign thinline.be